Fula skivomslag

Erik tipsade om en sajt som presenterar fula skivomslag, med beska och roliga kommentarer därtill. Tyvärr hittar jag inte länken dit, ni får fråga Erik var den finns. Jag kom att tänka på det fulaste skivomslaget i min samling:




Jag undrar vad det var som fick mig att vända på skivan och läsa baksidestexten? Det normala hade varit att jag bara bläddrat förbi skivan i boxen. Dessbättre läste jag och fann att flera fina musiker medverkade på plattan, till exempel Janne Schaffer, Björn J:son Lindh, Kjell Öhman (fin pianist och vän på 50-talet), Mike Watson, Douglas Westlund, Malando Gassama, Weine Renliden, Olle Gustafsson (gammal lumparkompis från signalkompaniet och sedermera cellist i Sveriges Radios symfoniorkester), Leppe Sundevall och många fler. Det är en kanonplatta – trots omslaget – inspelad för 33 år sedan!

Kommentarer
Postat av: Laila

Så fruktansvärt omslag!! Ha ha!

Jag har förresten en liten utmaning till dig på min sida, om du har lust.

2008-10-26 @ 21:13:53
URL: http://blogg.lailanorman.se
Postat av: Bosse

Jag har fått för mig att jag är en person som smyger undan utmaningar, men kanske har jag förändrats utan att jag märkt det? Kanske ska jag kolla upp hur det ligger till med den saken ...

2008-10-27 @ 01:58:50
Postat av: Erik

Grattis till denna pärla! Helt klart makalöst osmakligt omslag, men konsekvent genomfört. Hade han inte haft samma fula utstyrsel även på baksidan hade omslaget tappat poäng. Länk till sidan 0101archive.html" rel="nofollow">http://katastrofalaomslag.blogspot.com/20080101archive.html

Kul att innehållet är så mycket bättre än omslaget, precis som i verkliga livet :-) Bör spelas vid lämpligt tillfälle, typ OBE-träff.

2008-10-28 @ 07:47:37
URL: http://erik56.blogg.se/
Postat av: ElStiffo

Jag håller med. När ska vi ses?

2008-10-28 @ 12:40:48
URL: http://elstiffo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0