Haha!

Apple Introduces Revolutionary New Laptop With No Keyboard

"Everything is now just a few hundred clicks away."

Kommentarer
Postat av: Erik

Härligt :-) Fast mer genomtänkt kanske något liknande skulle kunna skapas? Jag hittade samma "nyhet" och la ut på min blogg, ibland är vårt tänk ganska lika ;-) Klart snyggt gjort, detta "nyhetsinslag"!

2009-06-03 @ 14:39:40
URL: http://erik56.blogg.se/
Postat av: Erik

Jodå, jag hörde också Applefantasten som suttit länge för att skicka ett mail i "nyhetsinslaget". Jag vet inte hur, men jag gillar idén. Även om den behöver förädlas lite...

Kolla min länk på inlägget om familjefoton, fast du kanske redan varit där?

Postat av: Bosse

Mer genomtänkt, behöver förädlas ... Vadå?

2009-06-04 @ 14:27:22
Postat av: Erik

Jo, men visst vore det skoj med en blandning av vanlig dator och mer som de verkar funka ibland i sci-fi-filmer! Lite mer av direktpluggat. Ett snurrhjul kan vara en liten bit på väg, tänker jag. Förutsatt att själva skrivandet t.ex. kunde styras med rösten istället för med tangenterna. Vet att det inte funkar för alla, men då kan man tänka sig styrande med ögonen istället, den tekniken finns ju redan.

Äsch, jag var helt enkelt bara öppen i sinnet och såg vissa möjligheter, även om detta var ett stort skämt. Tror nog Jobs kanske redan klurar ut något nytt med sin "stab" på Apple. Varför inte en bra iPhone med kamera på båda sidor, så det går att använda mobilen för döva!

Spridda skurar över östra Götaland, jo man tackar! Må gott Bosse :-)

Postat av: Lars E

Appel har en märklig förmåga att ta täten

2009-06-04 @ 21:15:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0