Ett fönster

Inspirerad av en fönsterbild hos Della mindes jag plötsligt ett fönster på Bergslagsgatan i Karlstad. Men var bland de 12322 bilderna i mitt arkiv fanns den bilden? Varför har jag inte skrivit in sökord för mina bilder? Nå, det tog en stund, men jag hittade den till slut:


Kommentarer
Postat av: Erik

Vilket roligt fönster! Duktigt och kreativt folk, di däringa värmlänningarna... Det är blommor som även en blomdödare som jag skulle klara av :-)

Vilket triggar igång mig, jaha vad skrev du Bosse? Ja, så många bilder tror jag inte jag har, men dags att leta bland mina foton efter den där fönsterbilden (suck)...

Roligt att det blev trissdeltagande :-)

2008-10-26 @ 23:48:12
URL: http://erik56.blogg.se/
Postat av: Bosse

Ja, jag gillar det där fönstret. Första gången jag såg det tog det några sekunder innan jag fattade att det var målat. Det där ögonblicket innan man fattar känns lite svindlande och förbryllande.



Hur menar du med "vad skrev du"?

2008-10-27 @ 00:01:04
URL: http://bosse67.blogg.se/
Postat av: Della

Kul fönster du har hittat!

Jag måste börja med sökord bland bilderna också. Jag vet ofta att jag har något, men var...??? Projektet känns bara så stooort.

2008-10-27 @ 07:25:25
URL: http://vardagettaventyr.blogspot.com
Postat av: Erik

Ja, jag menade din kommentar om det svåra letandet av en viss bild bland alla dina bilder i arkivet. Nu ska jag leta fönsterfoton bland mina! Just detta med att hitta bilder börjar bli ett problem. Inte heller jag har något bra system, suck.

Ha en skön tisdag!

2008-10-28 @ 07:41:01
Postat av: Ninni

Spännande fönsterbild du hittat! Jag gillar det! Sökord bland bilderna, ja, det skulle verkligen behövas...jag hittar sällan det vet jag finns någonstans.

Ha en skön fortsättning på helgen!

2008-11-01 @ 20:03:51
URL: http://piona.blogspot.com
Postat av: Susanne

Oj, det var målat! Det såg jag först inte. Det var ett roligt fönster.



Jag har iPhoto där man kan tagga fotona, men tyvärr har jag inte gjort det, så jag får rota ordentligt i arkivet när jag ska hitta bilderna jag vet jag har. Tänk att man inte kan organisera det bättre redan från början. Det var lättare på den analoga tiden.

2008-11-01 @ 21:32:43
URL: http://sassa.webblogg.se/foto
Postat av: Bosse

Jag har också iPhoto, dock inte den senaste varianten som lär vara lite annorlunda än den jag har, iPhoto 6. Jag har aldrig varit helförtjust i programmet, men det har ändå en hel del bra funktioner. Jag får skylla mig själv som inte taggat mina bilder. Har haft funderingar på att gå tillbaka till Graphic Converter. Sedan kan kan ju drömma om Aperture också ...

2008-11-01 @ 21:47:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0