Stenmark x 3

Det var alltför längesen jag la in några Stenmarkare, så här kommer tre stycken, alla tagna från hans första samling Detta har hänt:




Kommentarer
Postat av: Erik

Åh Bosse! Tack för dessa tre. Första med snön är störtskön. Den tredje är en riktig favorit :-) Lockar alltid till skratt när jag ser den, så genialisk. Helt underbar, ja tänk vad jag köpte för fåniga saker via postorder när jag var ung. Reklamen lovade stort, visst gick även jag på de där röntgenglasögonen! Det var med stor förväntning jag satte på mig glasögonen och klev ut, för att spana på tjejer. Inte fasen funkade brillorna! Stor besvikelse, det blev till att smygtitta i Piff eller Raff eller vilken dylik publikation vi grabbar fick tag i! Ett nöje det med... ;-) (Ganska oskyldigt, inte mycket som visades då!)

2008-11-04 @ 13:57:12
URL: http://erik56.blogg.se/
Postat av: Laila

Ha ha, ja den med röntgenglasögonen var kul!

Javisst får du lägga in min bild (grafiskt...) om du vill! Kul att du gillade den. Jag har haft ordkombinationen liggande länge i huvudet och fnissat för mig själv, och så dök det här Temat med skyltar upp, och jag fick användning för orden... (Min sjuka humor...)

2008-11-04 @ 17:23:04
URL: http://blogg.lailanorman.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0