Audio preview on YouTube

En lite skojig funktion på YouTube som jag inte lagt märke till tidigare. När man kommenterar en video där går det att avlyssna texten som ljud. Bra funktion för synskadade? Varför ljudet avslutas lite abrupt innan hela texten spelats upp förstår jag inte. Vidare kan man numera göra en direkt sökning på YouTube härifrån i sökrutan som visas efter att videon spelats upp. Eller har den möjligheten funnits länge?


Kommentarer
Postat av: Erik

Kan förstå att du hyllar http://www.lastfm.se/listen/artist/Eldkvarn/similarartists Bosse. Ja, detta är vad jag själv lyssnar till just nu. Igår började jag lyssna, idag har jag fortsatt. Har hittat ett par grupper jag inte vetat om...på en independent spellista, ruggigt bra. Jäkligt bra sida, stod faktiskt om denna "lastfm" och ett par till med streamad musik i en av sthlms gratistidningar denna vecka! Så du var före! Har ännu inte gjort någon egen spellista, stöpt för min smak, men det kommer säkert. Detta är bra, mycket att välja på. Inget prat som stör, bara bra musik.

ibland går tekniken framåt... :-)

2008-11-19 @ 13:08:13
URL: http://erik56.blogg.se/
Postat av: Bosse

Se där, jag klickar och efter några sekunder tonar Eldkvarn ut med "Ett hus på stranden".Tack för den. Och sedan får jag se vad som kommer efter den ...

2008-11-19 @ 19:01:02
Postat av: Bosse

Det blev en Thåströmare, "Om Black Jim". Inte så kul, han verkar inte ha något grepp alls om versrytmen, måste snubbla sig igenom orden för att få det att stämma med melodin, ja, om man nu kan kalla det för melodi.

2008-11-19 @ 19:08:29
Postat av: Erik

Jag bytte till Elbow och då blev det betydligt trevligare musik...

Inte tid med någon spellista än...

Vad är det för mörker?

2008-11-19 @ 23:47:57
URL: http://erik56.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0